• + 30 210 4967 757
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ


Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και σεβόμενοι τα υγειονομικά μέτρα και τις γενικές οδηγίες των αρμόδιων κρατικών αρχών, πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων σε εκατοντάδες οικογένειες που φροντίζει και στηρίζει συνεχώς ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων εν όψει των Άγιων ημερών του Πάσχα.

Φέτος, η διανομή ήταν ενισχυμένη χάρη στη στήριξη του ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ με πρωτοβουλία της Προέδρου και πρεσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη,της τράπεζας τροφίμων και άλλων χορηγών.
Συγκεκριμένα παραδόθηκαν από 5 δέματα σε κάθε οικογένεια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα από το πασχαλινό τραπέζι.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Πρόεδρος του International Action Art, κος Ιωάννης Μαρωνίτης εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο και ελπίδα για τη ζωή.